Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gyradiko Görög Étterem
Cím: 1031 Budapest, Királyok útja Web: www.gyradiko.hu
Telefon: 061-243-4986Gps: 47.5911970 , 19.0658600

Bemutatkozás

Kedves Vendégünk!
Engedje meg, hogy bemutassuk magunkat pár szóban. Büszkén mondhatjuk, hogy már több mint 10 éve szolgáljuk a görög ételek kedvelõit. Családias hangulatú tavernánk mottója "Egy falat Görögország!" szinte mindent elmond rólunk.
Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez.Ehhez természetesen igyekszünk alapvetõen görög alapanyagokat, fûszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minõség.
Kollégáink felkészültek, kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez.
Vegyenek részt a Gyradiko görög konyhai ismereteket és sütés-fõzéssel egybekötött oktatásán is, amelyet a legnagyobb magyar ínyencklubbal karöltve tankonyhán lehet elsajátítani.
Kérdezzenek bátran Party Service szolgáltatásainkról, kitelepüléseinkrõl, hiszen egy sikeres születésnapi vagy üzleti party a segítségünkkel biztosabban elérhetõ. Akár élõzenés, táncos görög showt is varázsolunk a lakásukba, kertjükbe. Referenciáink: Westel, Fót Tó-vendéglõ, Lenti Kerka vendéglõ, Kaposvár Hotel Kapos, Eger Hotel Eger, Music Television Hungary, több görög kisebbségi önkormányzat, Gála Party Service, Bónusz Party Service, Comp-let Party Service
Várjuk kedves vendégeink ötleteit, javaslatait, hiszen mi Önökért dolgozunk.

Címünk: III. ker. Királyok útja-Pünkösdfürdõ utca sarok
Elérhetõségeink: 06 20 541 0922, 06-20 938 7320 ,
06 1 243 4986
Nyitvatartás: hétfõ 13-23, kedd-vasárnap 11-23Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink