Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Elite Apartments Budapest
Cím: 1075 Budapest, Wesselényi út 12.Email: info@eliteapartments.hu
Telefon: 30/397-5675Gps: 47.49699402 , 19.06169128

Bemutatkozás

Elite Stúdióink és Elite Apartmanjaink is Budapest központjában találhatóak. Legtöbbjük ugyanabban az épületben található a Wesselényi utca elején, néhány lépésre a dohány utcai Zsinagógától. A híres sétáló utca a Váci utca néhány perc séta az épülettol, az Astoria és Deák tér metrómegállók pedig 2-2 perc sétára találhatóak.
Engedmények hosszabb tartózkodásra! (akár 10%)
Elhelyezkedés: Elite Stúdióink és Elite Apartmanjaink is Budapest központjában találhatóak. Legtöbbjük ugyanabban az épületben található a Wesselényi utca elején, néhány lépésre a dohány utcai Zsinagógától. A híres sétáló utca a Váci utca néhány perc séta az épülettől, az Astoria és Deák tér metrómegállók pedig 2-2 perc sétára találhatóak. A Deák téren minden metróvonal elérhető. A lakások központi fekvése miatt a legfontosabb turista látványosságok gyalog is megközelíthetőek. Budapest legjobb éttermei, legfontosabb áruházai, leghíresebb utcái, és leglátogatottabb szórakoztató központjai is mind könnyen elérhetőek a lakásainkból.

Szállásaink: A szépen bútorozott és ízlésesen berendezett stúdióinkban és két- vagy háromszobás lakásainkban minőségi szálláslehetőséget nyújtunk turisták és üzletemberek számára egyaránt. A lakások berendezésénél külön figyelmet szenteltünk az apró részletekre is, hogy vendégeink minél otthonosabban érezhessék magukat. Büszkén mondhatjuk, hogy minden lakásunkban ugyanazt a magas színvonalú szállást - kényelmet, tisztaságot és szolgáltatást - nyújtjuk vendégeinknek. Lakásaink hálószobáiban kényelmes franciaágy található (két ágyas elhelyezés szintén megoldható). A tágas nappalikban pedig további kinyitható ágy vagy ágyak találhatóak a lakás méretétől függően. A konyhák teljesen felszereltek: elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámú sütő, hűtőgép, kávéfőző, pirító készülék, elektromos vízmelegítő, edények, tányérok, poharak, (borospohár is) és evőeszközök találhatóak bennük. Filteres tea, só, bors és cukor szintén a vendégek rendelkezésére állnak. A fürdőszobákban kád, felakasztható kézi tusoló, törölközőszárító, mosógép, és hajszárító is található. A lakások kábeltévével felszereltek, ezért vendégeink kilenc különböző nyelven nézhetnek TV műsorokat. A lakások fűtése modern, minden helységben külön szabályozható a fűtés. Egyes apartmanok légkondicionáló berendezéssel ellátottak. Az épületben természetesen modern lift is található. Vendégeink számára ingyenes, vezeték nélküli internet hozzáférést is nyújtunk!

Szolgáltatásaink: Vezeték nélküli ingyenes internet hozzáférés elérhető a lakásainkban!
Az épületben található az irodánk és egy bentlakó menedzser is tehát minden nap 24 órán keresztül elérhetnek bennünket kedves vendégeink, hogy segítsük gondtalan tartózkodásukat.
Elérhető szolgáltatásaink: központi széf, fax, telefon, szkenner, nyomtató, mobiltelefon bérlés, laptop bérlés, nemzetközi telefonkártya, Budapest kártya. Parkolóhelyet 8EUR (2000HUF) áron tudunk nyújtani a Wesselényi utcai épületünkben. Turista információt nyújtunk, valamint elintézünk városnéző túrákat vagy reptéri transzfereket is. Munkatársunk, aki majd várja önt a lakásnál a kulcsokkal, hasznos információkkal szolgál a lakásról és Budapestről is. Késői érkezés számunkra nem probléma, csak kérjük, jelezze várható érkezési időpontját. Korai érkezés vagy késői távozás esetén bőröndjeit a csomagtároló szobánkban tárolhatja.
Az ágyneműket, törölközőket, folyékony szappant, konyhai törlő papírt és a WC papírt biztosítjuk vendégeink számára. Az épületben zárt teremgarázs is található.

Ha előzőleg jelzi igényét, mi bevásárolunk az önök számára, hogy már érkezéskor találjanak ételt és italt a lakásokban. (A közeli Rotchild szupermarketben vásárolunk megfelelő minőségű árukat)

Gyermekeknek: Mi örömmel üdvözöljük a családokat a lakásainkban. A hat évesnél fiatalabb gyermekek szállása a szülővel egy lakásban ingyenes. A 12 évesnél fiatalabb gyermekek esetén csak minden második gyermek után számolunk 10EUR szállásdíjat.
Babaágy, játszószőnyeg, etetőszék, és néhány egyszerű játék szintén kérhető tőlünk.
Igény esetén gyermekfelügyelőt is tudunk szervezni. (több nyelven is)Elite Studio A és B: A két szépen berendezett, egyenként 36nm-es lakásban található egy franciaágy és kinyitható ágy, tehát maximum 3-4 vendég kényelmes elhelyezésére alkalmasak. Mindkét lakáshoz erkély is tartozik, amelyek a belső kertre néznek. Vezeték nélküli internet hozzáférés elérhető. Igény szerint mobil klíma biztosítható.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink